Мениджърът на Джеси заяви, че множеството проблеми с контузии се

...
Мениджърът на Джеси заяви, че множеството проблеми с контузии се
Коментари Харесай

Джеси Марш направи намек за вината на Биелса за проблемите на Лийдс

Мениджърът на Джеси съобщи, че множеството проблеми с травми се дължат на това, че футболистите са претрупани от тренировки. Лийдс заема 16-ото място във краткотрайното класиране в британската Висша лига с 33 точки от 32 мача, а неналичието на играчи като, и Калвин беше осезаема за тима.

Според Марш, за футболистите е било мъчно да се възвръщат задоволително сред мачовете при предходния подготвителен режим. „ Мисля, че въпросът с травмите има доста общо с подготвителните способи. Играчите бяха претрупани “, съобщи Джеси Марш пред talkSPORT и по този метод загатна, че част от виновността за многото физически проблеми на част от играчите на отбора през този сезон се носят от Марсело Биелса, който водеше отбора преди него.

„ Аз имам специфична методология, която ползвам в работата си. Целта е да имаме здрави и мощни играчи, които дават отговор на нужните стандарти “, добави 48-годишният американски треньор. влезе като запаса през второто полувреме дуела с през уикенда, извоюван от с 3:0. увери, че ще подходи деликатно с игровото време, което 26-годишният футболист получава, с цел да не се стигне до нова травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР