Мениджърът на Челси Томас Тухел е сигурен, че тимът му

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел е сигурен, че тимът му
Коментари Харесай

Тухел призна, че е сбъркал с включването на Лукаку

Мениджърът на Челси Томас Тухел е сигурен, че отборът му може да реши проблемите си мигновено. В събота "сините " изгубиха с 2:3 като посетител на Уест Хям и бяха свалени от върха във Висшата лига, а преди този момент тимът позволи съмнения и против Манчестър Юнайтед, и против Бърнли.

"Няма място да обсъждаме нашите цели или да се тормозим съществено. Според мен всичко е в детайлите. Затова считам, че можем да решим проблемите си мигновено. Ясно е, че никой не желае да прави неточности, само че да кажем, че няма да вършим повече неточности няма да помогне. Просто би трябвало да вземаме по-добри решения в решителните моменти, както и да не позволяваме голове във вратата си или най-много един ", сподели Тухел.

Германецът призна, че е сбъркал с включването на Ромелу Лукаку на мястото на Кай Хаверц на почивката, защото още не е в нужната форма.

"Това е моя неточност. Знаехме, че той не е подготвен физически за 45 минути, само че все пак го пуснахме поради неговия растеж. Но загубихме Кай, който също с височината си ни оказва помощ уверено при статични положения ", разяснява още наставникът.

Thomas Tuchel Admits His 'Fault' Involving Romelu Lukaku After Chelsea's 3-2 Loss via
— Lynn Hamer (@evilbluebird)
В сряда Челси играе с съветския първенец Зенит в последния си мач от груповата фаза на Шампионската лига. При победа "сините " ще завоюват група Н, само че даже и да не вземат точка в Санкт Петербург, те имат несъмнено място на осминафиналите на шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР