Мениджърът на Челси Греъм Потър е оптимист, че отборът ще

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър е оптимист, че отборът ще
Коментари Харесай

Греъм Потър: Мисля само как да бием Ливърпул, а не какво ще се случи след пет месеца

Мениджърът на Челси Греъм Потър е оптимист, че тимът ще играе все по-добре и по-лесно ще стига до позитивни резултати. Тимът има единствено една победа в последните си пет дуела, а в Премиър лийг е чак десети. В събота на лондончани им следва посещение на Ливърпул. Ето какво сподели Потър на днешната си среща с медиите:

За Ливърпул 
Уверен съм, че можем да спечелим. Съперникът е топ тим и го почитам, само че одобрявам и моя си отбор. Ливърпул е измежду най-силните в шампионата, а Юрген Клоп е приказен. И те имат компликации, само че съм уверен, че ще ги превъзмогнат. В момента съм фокусиран единствено върху това по какъв начин да победим в тази среща, а не какво ще се случи след пет месеца. Няма смисъл да се тревожим за нещо далечно, а би трябвало да се съсредоточим върху сегашното.

Състоянието на Челси 
Имахме проблеми известно време, само че е хубаво, когато спечелиш (1:0 против Кристъл Палас в последния мач - б.р.). Хубаво е, че в този мач всички бяхме като една цяло. Ние сме колектив, който осъзнава в какво състояние се намира и е решен да обърне нещата в своя изгода. Беше добре, че надвихме Кристъл Палас, само че в този момент би трябвало да спечелим и против Ливърпул. Хубавото е, че в клуба идват нови футболисти и има живец.

За Михайло Мудрик 
Той дойде и стартира да тренира. Щастлив е и няма самообладание да играе за нас. Трябва обаче да се приспособява към състава и шампионата, а и от много време не е играл на високо равнище. Ще забележим какъв брой може да издържи. Има късмет да дебютира още в този момент, само че не и да изкара 90 минути. Вероятно ще се появи като промяна. Иначе Михайло е отличен играч с голям капацитет. Той е млад, въодушевен и има фантастична скорост.

Още нови попълнения 
Не считам, че ще има още доста такива. Няма от какво да съм неудовлетворен във връзка с групата, а и въпреки всичко през януари е мъчно време за покупко-продажби.

Потенциални напускащи 
Необходимо е непрекъснато да анализираш състава си. Понякога привличаш някого, а различен път се разделяш с другиго. Но въпреки всичко действаме трансфер за трансфер.

Двуседмична пауза за отбора след мача с Ливърпул 
Това ще бъде доста скъп интервал за нас, изключително откакто в клуба пристигнаха нови футболисти и има такива, които се завръщат след контузии. Ще използваме времето по допустимо най-хубавия метод.

Марко Кукурея 
При някои футболисти има спад във формата. Мисля, че на Марк му беше мъчно, тъй като той имаше фамилни проблеми. В живота на един състезател се случват доста неща. Люис Хол се оправи добре на тази позиция, само че би трябвало да внимаваме с него, тъй като той е млад.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР