Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че неговият отбор изпитва

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че неговият отбор изпитва
Коментари Харесай

Лампард: Позволихме на Уулвс да използват своите силни страни

Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че неговият тим изпитва отмалялост. Той обаче отхвърли да употребява това като опрощение за загубата с 1:2 от Уулвърхамптън и изрази страдание, че футболистите му са разрешили на противника да провежда контраатаки, които са неговата мощ.

" Може и да има някаква отмалялост. Мразя да го споделям след загуба, тъй като може да прозвучи като опрощение, само че даже през първите 60 минути, когато бяхме по-добрият отбор, нямахме сила. Пътувахме за мача с Евертън, прибрахме се в Лондон и тръгнахме за дуела с Уулвс. Всички обаче са в това състояние. В момента имаме няколко контузени играчи, което значи, че не мога да върша доста промени или ротации на избрани позиции. Затова разбирам обстановката, в която се намираме, само че когато водиш с 1:0 и претърпиш поврат, не бих споделил, че това се дължи на умората.

Не играхме задоволително добре, толкоз е просто. Ясно е, че основното оръжие на Уулвс е контраатаката, те имат скорост и качество в предни позиции. Нашите играчи го знаеха преди мача, само че им позволихме да вършат контраатаки. Ако позволиш на съперника да употребява мощните си страни, то тогава може да загубиш срещата. Позитивните неща, които виждаме, са това, че ставаме по-сигурни. През последните два мача се изправихме против друга игра, изключително тази на Евертън, които направиха по този начин, че мъчно да ги пречупим. Не успяхме да го сторим. Уулвс практикуват жанр на игра с контраатаки, само че не се справихме с това. Посланието беше ясно: те играят на контраофанзива. Разочароващо е, че не ги спряхме ",заяви Лампард след мача.
Премиър лийг 13 кръг, вторник 15 декември  Уулвърхамптън 2:1краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР