Мениджърът на Арсенал Микел Артета каза, че се чувства привилегирован

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета каза, че се чувства привилегирован
Коментари Харесай

Артета преди мач №100 начело на Арсенал: Чувствам се привилегирован да бъда там, където съм

Мениджърът на Арсенал Микел Артета сподели, че се усеща фаворизиран да доближи крайъгълния камък в ръководството си. Испанецът ще запише в неделя мач номер 100 отпред на клуба. Това ще се случи в семейството на Уотфорд във Висшата лига. Специалистът добави, че към момента има доста работа за извършване в клуба от северен Лондон.

Артета размени своя съотечественик Унай Емери през декември 2019 година и незабавно съживи триумфите на клуба, печелейки ФА Къп.

"Невероятно и бързо пътешестване. Много неща се случиха освен във футболния клуб, само че и по света, което явно има голямо въздействие върху всичко, което направихме през последните две години. Толкова съм фаворизиран да бъда там, където съм. Наистина се любувам на опцията и предизвикването, което ни чака. Всичко е за набиране на инерция и слагане на тези основи, които желаеме да реализираме изяви и резултати, само че също по този начин и да изградим възприятието за единение, което е към нашия клуб... За мен това е значимо ", съобщи Микел Артета.

Мениджърът на Арсенал разяснява и мощното показване на британските футболисти в отбора. От редиците на лондончани в националния тим попаднаха вратарят Аарън Рамсдейл и нападателят Букайо Сака. Арсенал, който загуби откриващите си три мача от сезона във Висшата лига, е в серия от девет следващи мача без проваляне във всички шампионати след разгрома от Манчестър Сити с 0:5 на „ Етихад “ на 28 август.

"Гарет би трябвало да направи толкоз доста сложни избори, тъй като има толкоз доста варианти. Това, което одобрявам, е, че нашите играчи се показват на равнище, при което основават проблеми на Гарет и треньорския щаб и това ме радва. Знам, че те имат равнището да го създадат и ще има време мениджърът да ги избере. Мисля, че Смит-Роу би трябвало да е благополучен от равнището, на което играе ", продължи испанецът.

Артета разяснява и завръщането на Антонио Конте във Висшата лига отпред на Тотнъм:

Знаем, че Конте имаше огромни триумфи на последните две места, на които работи. Ще забележим какво ще реализира с Тотнъм. Аз бих желал да изпратя обръщение до Нуно и неговият щаб. Винаги е мъчно да видиш по какъв начин сътрудник губи работата си. Нуно се оправи извънредно добре в Премиър лийг през последните години и е потвърдил, че е топ, топ управител ", съобщи още мениджърът на Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР