Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази съжалението си от отпадането

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази съжалението си от отпадането
Коментари Харесай

Микел Артета: Загубата от Байерн Мюнхен ще ни направи по-добри

Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази съжалението си от отпадането на неговия отбор от Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

" Топчиите " изгубиха гостуването си на баварците с минималното 0:1.

" Болезнено е, само че би трябвало да научим от този мач. Имахме обстановки, най-вече през първата част. Не са били доста чисти положения. Играчите дадоха най-хубавото от себе си, само че нямахме този магичен миг, който ти е необходим в този шампионат ", счита испанецът.

Наставникът има вяра, че възпитаниците му ще научат скъп урок след отпадането от шампионата.

" В първия мач допуснахме два гола, които бяха предотвратими. Те оказаха огромно въздействие върху мача. Имахме възможностите си, пристигайки тук. Разликите са доста дребни. Малка неточност или подробност можеше да направи разликата. Не сме били в тази позиция от 14 години, не сме играли в Шампионската лига от 7 години. Има причина за това. Мачът през днешния ден ще ни направи по-добри ", сигурен е треньорът.

Арсенал ще се бори до края на сезона за първата си шампионска купа в Англия от 2004 година насам. Шест мача преди края лондончани изостават на две точки от водача Манчестър Сити в класирането.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР