Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе разочарован от загубата с

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе разочарован от загубата с
Коментари Харесай

Артета: Сега още повече вярвам, че можем да спечелим титлата

Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе отчаян от загубата с 1:3 от Манчестър Сити. От друга страна обаче той остана доста удовлетворен от представянето на своя тим и съобщи, че след този мач той е още по-убеден, че отборът му може да се пребори за купата в Премиър лийг.

" Сега още повече имам вяра, че можем да спечелим купата, тъй като видях, че тимът ми може да играе като еднакъв с Манчестър Сити - най-хубавият тим в света. Явно, с цел да ги победим, ще би трябвало да покажем повече от опциите си. Смятам, че бяхме изцяло равностойни, само че тези мачове се вземат решение от самостоятелните моменти ", счита Артета.
 Манчестър Сити смъкна Арсенал от върха след шампионско второ полувреме на Манчестър Сити смъкна Арсенал от върха след шампионско второ полувреме на " Емиратс "
" Разочароващото е, че сами загубихме мача. Сами се победихме. Стана невероятна борба сред два тима и ние имахме късмет, само че по-късно допуснахме тези голове. Когато направиш сходно нещо, те ще те унищожат. Освен това имахме три страхотни положения, които не реализирахме. Представянето ни бе положително, в случай че не броим обстоятелството, че подарихме три гола на Манчестър Сити ", добави испънецът
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР