Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана доволен от зрелището, с

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана доволен от зрелището, с
Коментари Харесай

Венгер: Такъв футбол е достоен за Премиър лийг

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана удовлетворен от зрелището, с което неговият отбор и Ливърпул дадоха начало на футболния маратон по празниците в Англия. Двата отбора изиграха зрелищен и изпълнен с обрати дуел, приключил без победител 3:3 на “Емиратс”.

“Точно подобен футбол желаят да виждат всички в Премиър лийг. Разочарован съм, че не спечелихме, само че и двата тима зарадваха почитателите с блестящо представление. Нека да отдадем дължимото на съзидателния футбол. Когато няма удари към вратите, бранителите получват похвали, само че не подобен футбол радва хопата. На кого му е забавно да гледа две скучни нули на таблото”, сподели французинът, след което направи разбор на дуела.

“Момчетата знаеха какъв брой рисков е Ливърпул в нахлуване. През първото полувреме играчите ми действаха с прекален почит и не демонстрираха равнището си. След почивката заиграхме надалеч по-добре и показахме уменията си. Не се предадохме, макар компликациите. Играчите ми демонстрираха приказен дух и се гордея с тях. Успяхме да се съберем, само че желая играчите ми да демонстрират това равнище от първия съдийски сигнал”, сподели още Венгер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР