Мениджърът е повече впечатлен от работата без топка на и

...
Мениджърът е повече впечатлен от работата без топка на и
Коментари Харесай

Моуриньо е впечатлен от работата без топка на Кейн и Сон

Мениджърът е повече впечатлен от работата без топка на и, в сравнение с от головете на нападателите на при успеха с 2:0 в лондонското дерби против. Двамата вкараха два пъти на контра през първото полувреме и си размениха и по една асистенция.
Моуриньо назова нападателите си, които са вкарали общо 18 гола през сезона, " експерти от международна класа ".

" Те поставят волски труд. Ужасно упорити са, когато не притежаваме топката. Хари Кейн чистеше от наказателното ни поле, а Сон играеше доста на крилото против Бейерин в първите 60 минути. Освен това, като втори нападател, той повличаше и централните бранители ", сподели Моуриньо след успеха против Арсенал.

Тотнъм е водач в британското състезание и това кара почитателите на тима да имат вяра, че " сушата " скоро ще свърши. " Шпорите " не са ставали първенци от 1961 насам и не са печелили който и да е трофей от 2008.

Кейн съобщи: " Мач за мач. Засега се оправяме добре, а сходни резултати единствено ще ни оказват помощ. Следващата седмица гостуваме на Палас, а по-късно и на, тъй че сложните мачове няма да спрат ". Премиър лийг 11 кръг, неделя 6 декември  Тотнъм 2:0краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР