„Мен не ме мислете“ е най-новият сериал в портфолиото на

...
„Мен не ме мислете“ е най-новият сериал в портфолиото на
Коментари Харесай

Руши Видинлиев става адвокат

„ Мен не ме мислете “ е най-новият сериал в портфолиото на bTV, който ще се излъчи напролет на 2022г. В него на фокус са сложени проблемите, страстите и въпросите на актуалния човек, поднесени посредством майсторско съчетание на комизъм и драма, вълнуващи сюжети и мощни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

В основата на историята е конфликтът на два свята – този на елементарните хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които лимитират тяхната опция за развиване, и този на хората с материални благоприятни условия, които постоянно се оказват в клопката на пристрастеностите, посредством които компенсират личностните и духовните си неналичия.

„ Мен не ме мислете “ е първокачествен и съвременен сериал, посредством който bTV още един път потвърждава, че е главен мотор в развиването на този значим род. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на неповторими български артисти, някои от които гастролират на дребния екран за първи път. В сериала вземат участие звезди на българското телевизионно кино и спектакъл, и безспорни любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този миг не е бил виждан. Участие в най-новата продукция ще вземат Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други

„ Мен не ме мислете “ споделя на феновете историята на една невероятна разведена жена, която постоянно търси справедливостта и съумява да стои с високо вдигната глава, без значение от проблемите, които я преследват непрекъснато. Стремежът ѝ за истина я вкарва в чести спорове с околния свят, което ще се промени с появяването на нов мъж в живота ѝ – цялостна диаметралност на всички нейни правила и упования. Свеж, актуален и достоверен “Мен не ме мислете” дава обещание да притегли на своя страна цялото семейство с настоящите тематики, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала.

Яна (Весела Бабинова) е майка на две деца от двама разнообразни мъже, която непрекъснато се бори с компликациите, а нейната цялостна диаметралност е преуспелият юрист Мартин Касимов (Рушен Видинлиев - Руши). Отношенията сред двамата провокират и смях, и сълзи, а сюжетът става все по-заплетен и завладяващ с намесата на техните другари, сътрудници, някогашни и сегашни сътрудници.

С „ Мен не ме мислете “ ще се насладите на впечатляваща актьорска игра и обстановки, в които всеки елементарно ще се разпознае.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР