Меме монетата Bonk (BONK) пое на необичайно пътешествие в края

...
Меме монетата Bonk (BONK) пое на необичайно пътешествие в края
Коментари Харесай

Прогноза за цената на меме криптовалутата Bonk за 2024 година

Меме монетата Bonk (BONK) пое на извънредно странствуване в края на 2023 година, като означи голям брой забележителни скокове в цената, които я покачиха с цели 10,000% през последните 52 седмици.

Въпреки тези скокове и даже мимолетния миг, в който изпревари Dogecoin ( DOGE ) по размер на търговия след листването си на Coinbase, най-голямата обществено търгувана борса за криптовалути, тя остава относително по-малко прочут състезател в областта на криптовалутите .

Стартирана в блокчейна Solana ( SOL ), Bonk се възползва от личното си стремглаво повишаване от над 1,000% за една година. Неговият скорошен напредък може да се дължи и на внезапното нарастване на продажбите на смарт телефона Solana Saga, който предлага airdrop, съдържащ BONK, стимулирайки покачвания интерес към меме монетата.

Поради нейната забележителна волатилност и бързи, само че къси ескалации на цените, бе потърсена информация от прогнозните AI логаритми на CoinCodex по отношение на позицията на Bonk с наближаването на Нова година. Въз основа на данните , налични към 28 декември, логаритмите на CoinCodex предвиждат, че меме монетата евентуално ще поддържа релативно постоянна цена през първите седмици на 2024 година

Прогнозата демонстрира 3.53% спад в цената на Bonk, оценявайки я на $0.00001385 на 1 януари. По-нататъшните прогнози допускат сходен модел на търговия за идващия месец, като плануват стойност от $0.00001520 след 30 дни – малко по-висока от цената ѝ все още на издание на отчета. Забележително е, че Bonk претърпя 16 дни на позитивни облаги от последните 30, което акцентира забележителната му волатилност.

Освен това, отразявайки както цялостната възходяща наклонност на Bonk през 2023 година, по този начин и преобладаващите бичи настроения на крипто пазара, “ “, проследяващ настроенията на вложителите, категоризира Bonk в категорията “ “.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР