Мелинда Гейтс за развода със съпруга си. През пролетта на

...
Мелинда Гейтс за развода със съпруга си. През пролетта на
Коментари Харесай

Мелинда Гейтс за развода със съпруга си

Мелинда Гейтс за развода със брачна половинка си. През пролетта на 2021 година Бил и Мелинда Гейтс оповестиха развода си, като съпрузите се ограничиха до доста малко и сдържано пояснение. Бившите съпрузи увериха почитателите си, че се разделят, без да имат завист един към различен и ще продължат да работят дружно в основаната от тях фондация “Бил и Мелинда Гейтс ”.

Миналото лято основателят на Microsoft изрази мнението си за развода, а неотдавна и Мелинда най-сетне проговори за същинските аргументи, които са я предиздвикали да инициира процеса на бракоразвод.

Двамата се срещат в края на 80-те, когато Мелинда се причислява към Microsoft, и се женят през 1994 година

Мелинда Гейтс, която живя със основателя на Microsoft повече от 27 години, се пробва да опише, колкото е допустимо повече, не толкоз за самия развой на развода, колкото по тази причина какво усеща и какви са аргументите, които са я подтикнали да пожелае разлъка с индивида, който е обичала.

Разводът бил извънредно сложен за нея. В началото тя плачела непрекъснато и нямала визия по какъв начин ще продължи да живее. Светът се сринал и бъдещето й изглеждало доста неразбираемо. Тогава безнадеждността била сменена от яд.

Почина журналистката Нери Терзиева

Откриха 250 саркофага на египетски божества край Кайро

Една от първите аргументи, които предиздвикали Мелинда Гейтс да намерения за бракоразвод, била изневярата на брачна половинка й . Публично се заприказва по тази причина едвам през 2019 година Най-вероятно самата Мелинда е подозирала доста по-рано, че брачният партньор й демонстрира интерес към други дами. Тя била подготвена да елементарни на брачна половинка си. Двамата даже изработили някои стратегически точки в връзките си и, както й се коствало, намерили общ език по основни въпроси.

Мелинда показва още една непряка причина за развода си с Бил Гейтс . Факт е, че той не просто беше прочут, а в действителност в другарски връзки с Джефри Епщайн, финансист, който беше упрекнат в принуждаване на малолетни към интимни връзки и даже в обезчестяване. Освен това Епщайн беше обвинен в трафик на хора. Бил Гейтс постоянно се вслушвал в мнението на брачната половинка си и се е обръщал за съвет към нея, само че не и в този случай. Мелинда твърди, че е уведомила брачна половинка си, че й е неприятно да е в компанията на този мъж, че го счита за същинско страшилище и последното нещо, което желае да види на света, е Епщайн в общата им къща с Бил.

Освен това всякога, когато след среща с Епщайн сънувала кошмари, тя започвала да счита приятеля на брачна половинка си за олицетворение на злото и по всевъзможен метод избягвала даже мимолетните срещи с него. Бил Гейтс обаче, по някаква причина, бил ням за думите на брачната половинка си.

Бил Гейтс, припомняйки развода си с Мелинда, споделя, че за него краят на фамилния им живот е причина за дълбока персонална горест.

„ Всеки брак, като децата, които напущат дома, минава през преход. Моят, за жалост, мина през този преход, наименуван бракоразвод. Но от моя позиция това беше страховит брак, не бих го трансформирал. Не бих решил да се оженя за друга “, споделя Гейтс в изявление за Sunday Times.

Създателят на Microsoft отбелязва, че той и някогашната му брачна половинка са подготвени да продължат да работят дружно в региона на благотворителността. Тяхната фондация продължава да работи, защото от юли 2021 година има специфичен двугодишен гратисен интервал, през който Бил и Мелинда би трябвало да решат дали в действителност могат да работят дейно дружно. Ако отговорът е не, тогава Мелинда ще би трябвало да напусне поста си.

В същото време Бил Гейтс особено акцентира какъв брой значима е Мелинда за фондацията, и в името на общата идея, би било най-добре тя да остане, само че правото на избор остава единствено неин.  Както постоянно, Бил Гейтс е доста въздържан и не демонстрира доста страсти, за разлика от някогашната си брачна половинка, която неотдавна беше интервюирана от CBS Mornings.

Бившата брачна половинка на Бил Гейтс продължава да работи с него, само че в това време твърди, че не са останали другари и връзката им към този момент може да се дефинира само като бизнес. Тя към този момент не може да се довери  на бащата на децата си.

Мелинда споделя, че към този момент гледа умерено към бъдещето и се надява някой ден да се омъжи още веднъж.

 

Мелинда Гейтс за развода със брачна половинка си

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР