МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — Инструктор по таекуондо уби 7-годишен ученик

...
МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — Инструктор по таекуондо уби 7-годишен ученик
Коментари Харесай

Инструктор по таекуондо уби своя 7-годишен ученик и родителите на момчето, съобщи полицията в Сидни

МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — Инструктор по таекуондо умъртви 7-годишен възпитаник в своята академия и родителите на момчето преди отива в болница в Сидни с прободни и нарезни рани по тялото си, сподели полицията в сряда.

Kwang Kyung Yoo, притежател на Академията за таекуондо и бойни изкуства Lion и прочут на учениците си като Master Lion, в последна сметка ще бъде упрекнат в три убийства, сподели детектив Даниел Дохърти.

Престъпленията бяха разкрити, откакто инструкторът се одобри в болница в понеделник вечерта с „ прободни или порезни рани “ на гърдите, стомаха и оръжия, сподели Дохърти. Той сподели, че мъжът е споделил на полицията, че е бил атакуван на паркинг в супермаркет.

Полицията твърди, че Ю е умъртвил Мин Чо, 41, и нейния наследник в неговата академия след час в понеделник, преди да отиде с колата до дома им, където е умъртвил брачна половинка на Чо и бащата на момчето, Стивън Чо, 39. Полицията не е разгласила публично имената на жертвите, само че възрастните бяха разпознати в медийните известия.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР