Мелания Тръмп направи много лош избор на облекло по време

...
Мелания Тръмп направи много лош избор на облекло по време
Коментари Харесай

Нов по-добър модел на скандалното яке на Мелания Тръмп


Мелания Тръмп направи доста неприятен избор на облекло по време на посещаване на център за деца на емигранти в Тексас предходната седмица. Тя беше облечена с яке, на чийто тил се чете " Наистина не ми пука, а на теб ", което се оказа несвоевременно за случая и провокира лавина от мнения на известни и не толкоз известни персони в обществените медии.

FLOTUS spox confirms Mrs. Trump wore a jacket to visit border kids that reads: "I really don't care. Do you? " Spox says: "It's a jacket. There was no hidden message. After today's important visit to Texas, I hope the media isn't going to choose to focus on her wardrobe. " pic.twitter.com/Bp4Z8n455G
— Jim Acosta (@Acosta) 21 юни 2018 година

Американският президент Доналд Тръмп отговори на рецензиите в Twitter, че якето се базира на подправените медии, само че хората в обществените мрежи неверно са сложили под въпрос, че лозунгът е предопределен към децата на емигрантите.

Каквато и да е повода за решението на Мелания Тръмп, тя не беше призната добре, а феминистката фешън марка Wildfang реши да отговори, като пусне своя лична дреха с думите " Наистина ми пука, а на теб ", написана на гърба.

Wildfang подарява 100 % от постъпленията от продажбата на якетата си на организацията с нестопанска цел RAICES , която дава безвъзмездни правни услуги на емигранти и бежанци.

SOOOO what if we made our own version of Melania’s jacket and donated all the proceeds to @RAICESTEXAS. WHO’S IN? pic.twitter.com/vjpD8Ok7wT
— WILDFANG (@wearewildfang) 22 юни 2018 година

Само един час след стартирането на първите 100 якета онлайн, Wildfang разгласи в Twitter, че са изцяло разпродадени .

Сега, единствено три дни по-късно, марката разкри, че е нараснала с към 250 хиляди $ средствата за организацията и възнамерява да продължи да покачва сумата.

Wildfang настояват, че ще продължат да продават якетата, до момента в който клиентите ги желаят, с цел да набират пари за RAICES.

 Мелания Тръмп провокира скандал с яке
Мелания Тръмп провокира скандал с яке

Първата дама с провокативен модел
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР