МЕКСИКО СИТИ (Ройтерс) - Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес

...
МЕКСИКО СИТИ (Ройтерс) - Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес
Коментари Харесай

Президентът на Мексико разкритикува YouTube, след като компанията редактира видео, разкриващо номера на журналиста от NYT

МЕКСИКО СИТИ (Ройтерс) - Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор разкритикува YouTube в неделя вечерта, откакто софтуерната компания отстрани видеото от конференция, в която водачът разкри персоналния телефонен номер на шефа на мексиканското бюро на New York Times.

Платформата сподели, че видеото е нарушило техните политики за тормоз и кибертормоз. По-късно разгласява наново редактирана версия без персоналната информация на репортера.

В отговор Лопес Обрадор упрекна платформата в цензура и сподели, че тя работи с властно и властническо отношение.

Съобщението беше съпроводен от фотография на Статуята на свободата, която съгласно него се е трансформирала в " празен знак ". YouTube не отговори неотложно на искане за коментар.

В четвъртък Лопес Обрадор прочете на глас писмо от Times с молба за коментар по подготвяна от репортерите история за отсрочено следствие на държавното управление на Съединени американски щати по изказвания, че неговите съдружници са се срещали с и взе милиони долари от наркокарт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР