Мексико иска да увеличи износа на текила за Русия, заяви

...
Мексико иска да увеличи износа на текила за Русия, заяви
Коментари Харесай

Мексико планира популяризиране на текилата в Русия

Мексико желае да усили износа на текила за Русия, съобщи посланикът на страната в Русия Едуардо Вилегас Мегиас пред осведомителната организация RTVI.

Дипломатът означи, че някои смеси от присъщата алкохолна напитка, създадени в Мексико, не могат да бъдат доставяни в Русия заради разпореждания, които лимитират концентрацията на алкохол в напитките.

" Има някои смеси на текила, които надвишават позволената централизация на алкохол и заради това не могат да бъдат доставени в Русия. Но, несъмнено, Мексико би желало да продължи да усилва износа на текила за Русия ", сподели той.

Мегиас също по този начин съобщи, че страната му се интересува от импорт на строителни материали и метали от Русия. " Един от значимите материали, които Русия предлага на света, е стоманата и стоманените артикули... и държавното управление е доста заинтригувано от това ", сподели пратеникът.

Той посочи обичайното търсене на съветски торове, като акцентира, че за Мексико това не е " непосредствена " наклонност, а непрекъсната нужда.

Мексиканският президент по-рано съобщи, че се интересува от договаряне на " рационални " цени за доставките на торове, сподели дипломатът, като добави, че това е един от икономическите цели на страната.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР