Мексико и Панама ще се изправят един срещу друг в

...
Мексико и Панама ще се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Мексико и Панама ще спорят за трофея на Голд Къп

Мексико и Панама ще се изправят един против различен в неделния край на шампионата Голд Къп, откакто отстраниха надлежно Ямайка и Съединени американски щати в полуфиналите на конкуренцията.


Мексиканците демонстрираха добра успеваемост против ямайците, печелейки с класическото 3:0. Хенри Мартин откри резултата още във втората минута. Точно половин час след началото на мача Мексико поведе с 2:0 след точната намеса на Луис Чавес, а резервата Роберто Алварадо оформи крайния резултат в третата минута на добавеното време.

В разногласието за трофея в неделя отборът на Хайме Лозано ще излезе против Панама, който изненада американците в другия полуфинал. Той бе доста по-драматичен, като бе решен след осъществяване на дузпи. Редовното време завърши при нулево тъждество, а в продълженията двата състава си размениха по едно попадение. Иван Андерсон откри за панамците в 99-та минута, преди Хесус Ферейра да изравни в 105-та. Ферейра обаче се провали от бялата точка, само че Кристиан Мартинес върна жеста за Панама. Равенството се резервира до последните две дузпи, в които Адалберто Караскила не сбърка за панамците, само че Крисчън Ролдан пропусна и това прати Панама на край.

Мачът за купата ще се организира в неделя, 16 юли, а на почивката на срещата се чака и формалното показване на Лионел Меси като състезател на Интер Маями. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР