Мексиканската футболна федерация наложи финансова санкция на аржентинската легенда Диего

...
Мексиканската футболна федерация наложи финансова санкция на аржентинската легенда Диего
Коментари Харесай

Глобиха Марадона заради посветена победа на президента на Венецуела

Мексиканската футболна федерация наложи финансова глоба на аржентинската легенда Диего Марадона, откакто той посвети победа на своя тим на венецуелския президент Николас Мадуро, написа Sportal.bg.

Марадона, който е старши треньор на втородивизионния мексикански отбор Дорадос де Синалоа, сподели след триумфа с 3:2 над Тампико на 31 март, че този триумф е за " Николас Мадуро и всички във Венецуела, които страдат " и упрекна " янките " от Съединени американски щати, че се пробват да се намесят във вътрешните работи на южноамериканската страна.

От Мексиканската футболна федерация оповестиха, че санкцията е за нарушение на етичните правила, които изискват мениджърите да бъдат политически неутрални. Не се оповестява точната сума на глобата. 58-годишният Марадона е непосредствен другар на Венецуела още от времето на ръководството на предходния президент Уго Чавес, който бе на власт сред 1999 и 2013 година. В момента Венецуела изживява цялостен стопански колапс и остра филантропична рецесия, а опозицията в страната стартира протести против Мадуро.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР