Мексиканецът Серхио Перес с Ред Бул записа най-добро време в

...
Мексиканецът Серхио Перес с Ред Бул записа най-добро време в
Коментари Харесай

Серхио Перес най-бърз в последната тренировка в Абу Даби

Мексиканецът Серхио Перес с " Ред Бул " записа най-хубаво време в третата свободна подготовка преди заключителното за сезона Гран при на Абу Даби във Формула 1 в неделя.

На пистата " Яс Марина " Перес записа резултат от 1 минута, 24.982 секунди и даде сериозна поръчка, че ще се бори за победа в утрешния старт и за място на челната редица в квалификацията по-късно през днешния ден.

Второ време в тренировката реализира съотборникът на Перес Макс Ферстапен. Нидерландецът, който от дълго време си обезпечи втора поредна международна купа, изостана с 0.152 секунди от мексиканеца. Британците Люис Хамилтън и Джордж Ръсел с " Мерцедес " дадоха трето и четвърто време, надлежно на 0.240 и 0.413 секунди закъснение, а пети се подреди различен представител на Албиона - Ландо Норис с МакЛарън, който остана на 0.536 секунди.

Пилотът от Монако Шарл Льоклер, който има равни точки със Серхио Перес на второто място в генералното класиране, остана едвам шести в тренировката, откакто в отбора на " Ферари " още веднъж не съумяха да се оправят по най-хубавия метод с настройките на колата си. Льоклер завърши на 0.589 секунди от Перес и бе с 34 хилядни от секундата по-бърз от съотборника си Карлос Сайнс-младши. Испанецът бе седми в сесията.

Квалификацията за място в утрешното съревнование започва в 16:00 часа българско време.
 Мик Шумахер: Заслужавам място във Формула 1
Мик Шумахер: Заслужавам място във Формула 1

Той ще бъде освободен от Хаас след неделното Гран при на Абу Даби
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР