Международният сухопътен транспорт е един от най-динамично развиващите се сектори

...
Международният сухопътен транспорт е един от най-динамично развиващите се сектори
Коментари Харесай

EuroSpeed променят перспективата за служителите в международния транспорт

Международният сухопътен превоз е един от най-динамично разрастващите се браншове в България с размер от 2.86 милиарда Евро (цели 6% от Брутният вътрешен продукт на България) и над 42 000 заети лица. Годишно, българските компании за интернационален превоз влагат общо над 1,47 млрд Евро в нови технологии. Икономическите прогнози демонстрират растеж на промишлеността в страната с до 30% за идващите 3 години, по данни на KPMG.

 фотоси: Eurospeed

Eurospeed към този момент близо 30 години непрекъснато влага в развиването на екипа си, като тази година ще направи огромна крачка в посока разгръщане. Компанията ще отвори съвременен търговски офис, в бизнес парк от най-голям клас, до Южната дъга на Околовръстен път в София. Началната инвестиция е в размер над 225000,- Евро, като местоположението е типично предпочетена от интернационалните IT-компании.

" С развиването на бизнеса, с изключение на водачи на камиони, за нас има нужда от спомагателни хора с готовност за кариера в интернационалните търговски интервенции. Очакваният растеж на екипа ни е към 35% до началото на 2024г. Прогнозите за идващите пет години са за нови 16 000 работни места в нашия бранш. В днешната реалност на растеж в цифровата търговия, в логистиката са нужни още окуражени и способни хора, както и нови софтуерни решения ", споделя Владимир Спасов, Търговски шеф на Юроспийд ООД.

Източник: EuroSpeed
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР