Международният олимпийски комитет разследва Олимпийския комитет на за предполагаема дискриминация

...
Международният олимпийски комитет разследва Олимпийския комитет на за предполагаема дискриминация
Коментари Харесай

Беларус е дискриминирала свои спортисти?

Международният олимпийски комитет проверява Олимпийския комитет на за хипотетична дискриминация към спортисти поради политическите им визии. На среща на изпълнителния комитет в сряда бе маркирано, че организацията " си взема записка във връзка притеснителните сведения от спортисти и медии, че в Беларус има дискриминация с политическа мотивация ", съобщи организация Фокус. 
Протестите против президента Александър Лукашенко не престават от изборите на 9 август и към този момент има смъртни случаи, стотици ранени и повече от 10 хиляди задържани. Лукашенко е и дълготраен президент и на Олимпийския комитет на Беларус.
 Русия разгласи за търсене водача на беларуската съпротива Светлана Тихановска Русия разгласи за търсене водача на беларуската съпротива Светлана Тихановска
Русия разгласи за интернационално търсене поради неуточнено закононарушение водачът на беларуската съпротива Светлана Тихановска, предадоха ТАС...
В отговор на питане през септември, от Минск дадоха отговор, че селекцията на спортисти за идните Олимпийски игри ще бъде осъществена напълно чрез достиженията им на огромни конгреси.
Международният комитет обаче твърди, че има нови недоволства за напън поради политически убеждения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР