Международния ден на възрастните хора отбелязаха със закъснение, но с

...
Международния ден на възрастните хора отбелязаха със закъснение, но с
Коментари Харесай

Кметове гостуваха в клуб на пенсионерите в Тракия за празника им

Международния ден на възрастните хора означиха със забавяне, само че с доста въодушевление членовете на пенсионерския клуб в " Тракия “ с началник Людмила Начева. Повече от 50 дами и господа честваха дружно с районния кмет Костадин Димитров, заместник-кмета по спорт, юношески действия и обществена политика на Община Пловдив Георги Титюков и шефа на общинската дирекция " Социално подкрепяне “ Веселина Ботева.

Хората от третата възраст от клуба насочиха специфичен привет към кмета на " Тракия “ Костадин Димитров за това, че постоянно се отнася със угриженост и почитание към тях и им оказва помощ безусловно. Благодариха и за положителното отношение и поддръжката, която имат от общината и отрасловия заместник-кмет Георги Титюков.

От своя страна гостите пожелаха на членовете на клуба на пенсионера да запазят своя оптимизъм и усмивка, да бъдат здрави и да продължат да оказват помощ със своите препоръки и житейски опит. А шефът на " Социално подкрепяне “ Веселина Ботева показа новите обществени услуги в Община Пловдив, ориентирани към хората от третата възраст.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР