Международната бойна галавечер SENSHI 20 ще се превърне в сцена

...
Международната бойна галавечер SENSHI 20 ще се превърне в сцена
Коментари Харесай

Петима българи ще се качат на ринга на SENSHI 20 във Варна

Международната бойна галавечер SENSHI 20 ще се трансформира в сцена на епични борби, а публиката ще се наслаждения на бойните умения на редица реномирани бойци от 17 страни, измежду които и петима българи.

Юбилейното издание на бойния театър ще се състои на 24 февруари в Двореца на културата и спорта (ДКС) във Варна.

Живко Стоименов е прочут български ММА войник. Той е осемкратен златен медалист по граплинг за мъже и юноши. В професионалната си кариера до момента Живко има 14 победи в ММА борби, 8 от които с нокаут и 6 загуби. Зрителите на бойното шоу във Варна ще станат очевидци на дебюта му на кръга на SENSHI 20 на 24 февруари. Стоименов има настоящ контракт в най-голямата европейска ММА организация KSW.

Константин Стойков е вторият дебютант за професионалната верига и ще впечатли публиката със мощния си военен дух. Стойков е вицешампион на Balkan Best Fighters при юношите, има пет професионални победи в две вериги - Savages Kickboxing и Pro fight, и е 11-кратен държавен първенец на България по кикбокс.

Огнян Мирчев е международен вицешампион по кикбокс за юноши, европейски първенец за 2022 година К-1 при мъжете, победител в четвъртата международна купа по кикбокс за юноши, повторен балкански първенец по кикбокс и 18-кратен първенец на страната. Талантливият млад кикбоксьор взе участие на първото издание на SENSHI през 2019 година, като победи зрелищно сърбина Предраг Мияйловиц и го прати два пъти в нокдаун.

Носителят на европейската купа на SENSHI в категория до 70 кг Драгомир Петров е и четирикратен народен първенец по кикбокс на България. На предходното издание на бойната главечер SENSHI 19 Петров справедливо завоюва специфичната годишна премия „ Шлемът на Спартак “, която се присъжда на боеца от SENSHI с най-високи достижения и изцяло чудесно показване на галавечерите през 2023.

Атанас Божилов е горделив собственик на Европейската купа на SENSHI в категория до 75 кг. през 2023 година със забележителните седемнадесет победи във веригата до момента. Той също по този начин е международен KGP и WAKO PRO първенец, който се трансформира в пример за несломим войник на кръга.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР