Между тях са двама шефове на аерогарите, вторият се казва

...
Между тях са двама шефове на аерогарите, вторият се казва
Коментари Харесай

От Последния Час: Шоково Уволнение На Двама От Най-Високопоставените Кадри В България! Издънката Е Непростима!

" Между тях са двама шефове на аерогарите, вторият се споделя Пенев, който дава отговор за всички аерогари. Сега сме командировали хора от Бургас и Варна ", разясни Радев пред " 24 часа ".

" Проверяваме всички версии, по какъв начин по този начин девет индивида са напуснали, над тях има началници? Там оперират освен Министерство на вътрешните работи, само че и Министерство на превоза, има началник по сигурността ", сподели още Радев.

" Ще проверим за какво половината от самолета не е тестван, макар че е от Франция, макар че няма заплаха. Но когато минават тази граница пасажерите са пропуснати ". 13 чиновници краткотрайно са отстранени от работа, като за тях има дисциплинарно произвеждане.

Още в събота стана ясно, че измежду проверяваните е и началникът на полицейското ръководство на " Аерогара София " Явор Русинов, който предходната година беше обвинен, че е част от незаконна група, прекарвала мигранти.

Главен комисар Светлан Кичиков - шеф на Групово дело " Гранична полиция " съобщи за него:
Господин Явор Русинов беше проверяван, той беше огласен и в медиите от министерството, само че тогава не беше потвърдено неговото директно присъединяване, тъй че...
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР