Между Охрид и Черно море живее един и същ народ,

...
Между Охрид и Черно море живее един и същ народ,
Коментари Харесай

Джамбазки: Между Охрид и Черно море живее един и същ народ, който е разделен в две държави

Между Охрид и Черно море живее еднакъв народ, който е разграничен в две страни. Мнозинството от хората в Република Македония пазят и помнят своите български корени. Роднините на Зоран Заев вземат участие в ръководството на град Петрич. Какви са те, на всичко е ясно.

Това сподели в утринния блок на БТВ евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който разяснява вчерашното общо честване на годишнината от Илинденско-Преображенското въстание от страна на министър председателите Борисов и Заев. "Македонизмът е небивалица на Сърбия. Той, като антибългарска теза, е мъртъв. Искам да поздравя Бойко Борисов и Зоран Заев за това. За нас е значимо да бъдат демонтирани до край антибългарските настроения в Република Македония, които бяха насадени след 1945 година. Македония е една и тя е българска ", безапелационен беше той.

Джамбазки приказва и по тематиката за стабилността на ръководещата коалиция. "Няма причина държавното управление да не издържи до евроизборите. Има несъмнено напрежение, само че съгласно мен е по-добре по този начин, с цел да си споделяме цялата истина в очите и да водим разговор. Непремерените приказки вредят. Ако желаете да ви кажа почтено, в Европа не се интересуват доста какво се случва във вътрешнополитическите работи на България. Европа понякога я хваща ишиаса. Допуснахме няколко неточности, само че те се дължат на неналичието на диалози сред нас ", разкри още евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР