Мехмед Дикме е новият Яне Янев. Сега по Нова. От

...
Мехмед Дикме е новият Яне Янев. Сега по Нова. От
Коментари Харесай

Бенатова: Мехмед Дикме е новият Яне Янев

" Мехмед Дикме е новият Яне Янев. Сега по Нова.
От сякаш критик на властта, в този момент хвали Борисов, като че ли е минал на образование през Георги Марков. Тази необятни мъжки сърца, подготвени да се отворят за обич към Вожда, са жалки и противни ", написа във Facebook.
 Партия, оповестила се за опция на Движение за права и свободи, ще поддържа ГЕРБ Партия, оповестила се за опция на Движение за права и свободи, ще поддържа ГЕРБ
Гражданското съдружие ДЕН ще поддържа ГЕРБ за идните парламентарни избори на 4 април, заяви пресцентърът на партията. Регистри...
Припомняме, че в утринния блок на Нова телевизия водачът на гражданско придвижване ДЕН обясни за какво групировката е взела решение да работи дружно с ръководещите.
" Желаехме да има представители на всички етноси в листите. ГЕРБ е единствената политическа групировка, която даде опция на избираеми места да бъдат посочени такива хора ”, уточни той.
На въпрос по какъв начин гледа на упреците, че е заявявал, че ГЕРБ заиграва с Движение за права и свободи, а в този момент поддържа партията, той сподели: „ Споделял съм го. Не единствено аз, цялото управление имахме персонално няколко диалога с премиера Бойко Борисов.
Аз самия попитах кое е наложило това отношение персонално към Доган. Приех неговото пояснение, че е в полза на страната за приемането на някои решения в Народното събрание. Има някои неща, които са по-важни от теснопартийните ”, уточни той.
 Мехмед Дикме: Движение за права и свободи без Пеевски ще бъде радикално друго Мехмед Дикме: Движение за права и свободи без Пеевски ще бъде радикално друго
„ В никакъв случай пътят, който изминахме не беше къс и лек. Ние водихме диалози още преди два месеца с партии от десния поли...
Нашето наличие е отговор на всички спекулации, че оттук насетне ГЕРБ и Бойко Борисов няма път и не може да работи с Доган ”, съобщи още водачът на гражданско придвижване ДЕН.
Вижте цялото му изявление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР