Мегазвездата на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо потвърди, че

...
Мегазвездата на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо потвърди, че
Коментари Харесай

Роналдо потвърди, че е станал баща на близнаци

Мегазвездата на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо удостовери, че е станал татко на близнаци от сурогатна майка. Това стана директно след отпадането на " мореплавателите " от шампионата за Купата на конфедерациите в Русия.

Двете деца се появиха на бял свят на 8 юни, само че до момента Роналдо не беше коментирал публично появяването им. До този миг се знае, че са момче и момиче, които са получили имената Матео и Ева. 32-годишният футболист към този момент има един наследник - Кристиано Джуниър, който също е роден от сурогатна майка преди 7 години.

Снощи Португалия отстъпи на полуфинал след дузпи от Чили и отпадна.

" Бях на работа в националния тим, въпреки и да ми се родиха две деца.

За страдание не постигнахме задачата си, само че съм уверен, че ще продължим да радваме португалския народ ", написа Кристиано Роналдо в обществените мрежи.

Той е получил утвърждението на треньора и президента на локалната федерация да напусне лагера на националния тим, с цел да отиде да види децата си за първи път.

Така Роналдо ще пропусне мача за третото място, който ще се изиграе на 2 юли в Москва. Съперник на португалците ще бъде изгубилия днешния полуфинал сред Мексико и Германия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР