Мегазвездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо не успя

...
Мегазвездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо не успя
Коментари Харесай

Бледа сянка на себе си. Началото на края за Кристиано Роналдо - Футбол

Мегазвездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо не съумя да означи попадение при загубата на " мореплавателите " от отбора на Испания в последния кръг на Лига А, група 2 на шампионата Лига на нациите.

Голмайсторът имаше две благоприятни условия да повиши головата си сметка с националната фланелка, която досега възлиза на 117 попадения, само че осъществяванията му бяха много несполучливи и анемични. Когато приказваме за един от най-великите футболисти на всички времена, сходна игра се смята за слаба. 

Много по-смущаващото е, че в последните 10 мача във всички шампионати той съумя да порази задачата единствено 1 път, при успеха на Юанйтед над Щериф с 2:0 в Лига Европа. При това голът беше от 11-метров углавен удар. Статистиката му за " иберийците " също не вдъхва оптимизъм през месец септември - 0 гола в двата мача с Чехия (4:0) и Испания (0:1). Вероятно обнадеждаваща е асистенцията, която записа в конфликта с чехите за гола на Диого Жота. 

На 37-годишна възраст, а при започване на февруари ще навърши 38 години, наподобява, че Кристиано към този момент не може да се оправя с пъклен бързо развиващия се актуален образ на играта, а най-значимият фактор, с който допринасяше през последните няколко сезона и сложи куп върхове - головете в последно време липсват.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР