Мегазвездата на Барселона Лионел Меси няма търпение футболът да се

...
Мегазвездата на Барселона Лионел Меси няма търпение футболът да се
Коментари Харесай

Меси: Пандемията промени футбола към по-лошо |

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси няма самообладание футболът да се върне към нормалността, откакто мощно пострада поради пандемията от ковид.

Мачовете в началото бяха прекъснати, а след това възобновени, само че без аудитория и при строго съблюдаване на ограниченията против разпространяването на болестта. Според аржентинеца футболът без аудитория е " просто ужасяващ ".

" Чувството е доста неприятно. Като не виждаш никого по трибуните, оставаш с чувството, че си на подготовка и доста мъчно влизаш в мача. Неслучайно следим толкоз доста равностойни дуели. Трудно е да спечелиш против всеки противник. Пандемията доста промени футбола и то в неприятна посока.

Всеки го вижда. За благополучие, вижда се краят на всичко това и когато хората се завърнат на стадиона, всичко ще си пристигна на мястото ", сподели Меси.

Той приказва и за слабите резултати на Барса и двете лица, които каталунците демонстрират в Ла Лига и Шампионската лига.

" Сега е значимо да създадем поредност от положителни резултати и да спрем да губим точки. Прогресираме леко и ще се опитаме да спечелим всичко, каквато постоянно е била задачата пред Барса. Смятам, че заслужавахме повече в някои мачове - с Алавес, Хетафе и Реал Мадрид. Създавахме положения, които в случай че бяха осъществени, резултатите щяха да са други ", добави аржентинецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР