Меган Трейнър иска градинска сватбаПевицата Меган Трейнър иска градинска сватба,

...
Меган Трейнър иска градинска сватбаПевицата Меган Трейнър иска градинска сватба,
Коментари Харесай

Меган Трейнър иска градинска сватба

Меган Трейнър желае градинска женитба
Певицата Меган Трейнър желае градинска женитба, тя с неспокойствие чака да се омъжи за годеника си Дарил Сабара, само че би се радвала в случай че церемонията се състои в градината ѝ, заяви "Контакт Мюзик".

"В това е цялата борба. Ние просто можем да използваме маса за пикник", споделя Трейнър.

А годеникът и е благополучен да я остави да води подготовката за сватбата им.

"Толкова съм въодушевен. Сънувам това всяка вечер. Това е нейният специфичен ден и аз съм благополучен да бъда част от него. Развълнуван съм, че тя сподели "да" на годежа", споделя Сабара пред списание "Пипъл"

Междувременно Меган признава, че желае да "завърже" годеника си допустимо най-скоро.

"Ние ще го създадем рано или късно, не знам къде и по кое време, само че ще то създадем. Ще го завържа. Той е мой", споделя певицата.

24 годишната Меган и преди е признавала, че е знаела, че желае да прекара остатъка от живота си с нейния избраник.

На въпроса по кое време е схванала, че Дарил е мъжът на живота ѝ, тя дава отговор "от първата седмица. Бях малко нападателна. Ние си казахме "обичам те" единствено след една седмица, лиши минута и половина той да отговори нещо като "омагьосан съм от теб" или нещо като това. Тогава аз го попитах "какво имаш поради това?" просто го кажи."

Меган споделя, че в никакъв случай не е обичала "никое друго човешко същество" толкоз, колкото тя обича Дарил и се любува на всеки ден прекаран с него.

Пред "Банг Шоубиз" тя споделя "това е като изтърканата фраза "ти ще знаеш, като знаеш" и това е толкоз действително, тъй като в никакъв случай не съм имала нещо сходно като това с различен човек. Аз съм с него безусловно всеки ден и не ми е писнало, и той даже ми липсва като не е към мен". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР