Меган Маркъл се смее, докато Майкъл Бубле закачливо предупреждаваше хората

...
Меган Маркъл се смее, докато Майкъл Бубле закачливо предупреждаваше хората
Коментари Харесай

Меган Маркъл се смее, докато Майкъл Бубле си прави жестока шега за сметка на принц Хари

Меган Маркъл се смее, до момента в който Майкъл Бубле закачливо предупреждаваше хората да „ стоят настрани от пътя на принц Хари “ по време на спонтанен концерт.

Хитмейкърът на Feeling Good се показа на обилна церемония вечеря, с цел да означи края на пътуването на херцога и херцогинята на Съсекс до Ванкувър и Уислър в Канада, и най-после изпусна няколко смешки за Хари, до момента в който изпълняваше персонализирана ария версия на емблематичния шлагер на Франк Синатра My Way. Излизайки на сцената, преди 39-годишният артист да произнесе тирада, пренаписаното парче на канадския артист беше изпъстрено с текстове, отдадени на Хари, което остави Меган в нервност.

Завършвайки пътуването им в Канада с вечеря дружно с 200 посетители, различната версия на My Way на Майкъл стартира със сладка отпратка към прякора на брачна половинка на Меган, до момента в който той пееше: „ Тя го назовава H, ние го назоваваме Хари. След това 42-годишният мъж докосна лицето си в профил, когато Майкъл изпя: „ Вярно е, Хари, ти си. Вашето следване отваря вратата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР