Меган Маркъл приготви традиционна афганистанска храна с група бежанци като

...
Меган Маркъл приготви традиционна афганистанска храна с група бежанци като
Коментари Харесай

Меган Маркъл „вдига духа на общностите“, докато готви с афганистански бежанци след виртуална реч в Обединеното кралство

Меган Маркъл подготви обичайната афганистанска храна с група бежанци като част от напъните си да „ повдига духа на общностите “.

Нов видеоклип беше пуснат на нейния и уеб страницата на принц Хари, показващ херцогинята на Съсекс, облечена в престилка и готвеща дружно с 15 дами, които се заселиха в Съединени американски щати, откакто избягаха от Афганистан. Инициативата „ Проект за добре пристигнали в Южна Калифорния “ беше основана от Меган през 2023 година посредством благотворителната организация в Съсекс, фондацията Archewell, и късият клип показва топлата и грижовна страна на 42-годишната жена, до момента в който прекарваше време с дамите.

По-рано този месец беше разкрито, че Меган се е насладила на вечер на „ готвене и описване на истории “ с плана за одобрение в Южна Калифорния, а във видеото, което беше оповестено на уеб страницата им, Меган изглеждаше щастлива и спокойна като тя подготви обичайни афганистански кнедли, в това число Ашак и Мантуу, по време на сесията. Посещението беше и в партньорство с Mina's L...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР