Меган Маркъл предизвиква крясъци“ от Двореца заради мърляво правене на

...
Меган Маркъл предизвиква крясъци“ от Двореца заради мърляво правене на
Коментари Харесай

Мърляво правене на пари: Кралското семейство нападна бизнеса на Меган

Меган Маркъл провокира „ викове “ от Двореца поради „ мърляво правене на пари “ от марката й American Riviera Orchard

Смята се, че херцогинята на Съсекс Меган Маркъл провокира неспокойствие в двореца, откакто пусна новата си първокласна марка. Това заяви Mirror.

Новата марка на Меган American Riviera Orchard „ леко започва “ през последните седмици и се счита, че херцогинята възнамерява да продава всевъзможни неща от козметика до постелки за йога и даже храна за кучета. Очаква се Меган да завоюва милиони долари за напъните си, само че кралски специалист твърди, че това не се отразява добре на двореца.

Говорейки извънредно пред Mirror, кралският специалист и създател Том Куин изясни: „ Както доста американци, Меган просто не може да разбере за какво някой би трябвало да вижда, че правенето на пари от връзките ви е неприятно нещо. В двореца Кенсингтън има стенания за Меган нов уеб страница – макар цялото им модернизиране, фамилията на ролята към момента не харесва това, което считат за мърляво правене на пари, и фактът, че Меган възнамерява да продава кухненско и готварско съоръжение, е занемарен от позиция на двореца.

Куин също по този начин уточни, че времето за новата марка на Меган идва, когато крал Чарлз продължава лекуването си от рак и малко след здравната актуализация от принцесата на Уелс. Той разяснява: „ Новата марка няма да бъде изненада и в действителност съм приказвал с хора, които са сюрпризирани, че нещо сходно не се е случило по-рано.

Меган „ меко започва “ новата си марка за метод на живот, American Riviera Orchard, по-рано този месец и към този момент е спечелила повече от 570 000 почитатели. Смята се, че American Riviera Orchard е марка за метод на живот и кулинария, която ще се свърже с ново готварско шоу в Netflix и се чака, че марката ще съхранява предмети за домакински фон като мармалади, конфитюри и други артикули за метод на живот, в това число шампоан за кучета и козметика съгласно към документи за запазени марки, които са стартирани. Предполагаше се, че Меган може да завоюва повече от шестцифрени продажби през първите седмици от стартирането на пазара на American Riviera Orchard, само че не беше разкрито по кое време продуктите ще бъдат пуснати в продажба.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР