Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство, когато излезе със

...
Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство, когато излезе със
Коментари Харесай

Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо послание на кралските особи

Меган Маркъл съобщи известие на кралското семейство, когато излезе със брачна половинка си предходната седмица, твърди специалист.

Меган и Хари бяха картината на щастието, до момента в който участваха на Royal Salute Polo Challenge в интерес на благотворителната организация на принца Sentebale в петък. Херцогинята изглеждаше необикновено елегантна в рокля в цвят слонова кост, която се отличаваше с отрезка. Някои почитатели подозират, че изборът й е бил тънък зов към нейния червенокос кралски брачен партньор.

И съгласно Теса Дънлоп тоалетът приказва доста. Говорейки за външния тип на Съсекс, английският историк и публицист сподели пред The Mirror: „ Хореографията беше изящна и всички знаем за какво. Меган беше отпред.

„ Искряща в бяло деколте (умело завъртане на едновремешни въжета от кралски перли), херцогинята не се опасяваше да вземе нещата в свои ръце, командвайки фотосите на Sentebale Polo Cup с ловко придвижване на китката. Ето жена се усеща комфортно както пред, по този начин и зад камерата.

Освен това тя означи, че двойката „ свети в недосегаеми дизайнерски бели облекла, демонстрирайки своето изтънчено потекло от Щатите “. Експертът добави: „ Кой различен би могъл по този начин безпроблемно да премине от панел за Африка към поло игрището за 24 часа? Благодарение на Netflix, Съсекс извърши кръга на набирането на пари и правенето на пари по едно и също време. не, принц Хаз към момента го има и в случай че Меган има нещо общо с това, това е единствено началото. "

Известно е, че дамите членове на кралското семейство носят бяло за значими мотиви - в това число на коронацията на крал Чарлз през май 2023 година И съгласно Tatler те също ще изберат бяло, когато се обличат за триумф.

Меган е носила напълно бели тоалети на редица значими излизания, в това число роклята без ръкави, която носеше, когато представяше новородения си наследник Арчи на света, бялото палто, което носеше при оповестяването на годежа си, и бялата рокля на Givenchy за £2220, която носеше за нея един и единствен формален годеж с починалата кралица.

По-рано Меган твърдеше, че е смекчила дрешника си, избирайки неутрални нюанси вместо цвят, когато е била работеща кралска персона, с цел да не „ изпъква “.

Говорейки за сериала на Netflix на двойката, тя сподели: „ По-голямата част от времето, когато бях в Обединеното кралство, рядко носех цветно. Имаше мисъл в това. Доколкото разбирам, в никакъв случай не можеш да носиш същия цвят като Нейно Величество [ Кралица Елизабет], в случай че има групово събитие, само че в никакъв случай не би трябвало да носите същия цвят като някой от другите по-възрастни членове на фамилията “, продължи тя, намеквайки за своята снаха, принцеса Кейт, и кралицата. Камила. „ Така че аз си споделих:„ Е, какъв е цвят, който евентуално в никакъв случай няма да носят? Камила? Бежово?

Докато фотоси на Меган в приглушени тонове проблясваха пред екрана, тя продължи да прибавя „ това беше и с цел да мога просто да се слея. Сякаш не се пробвам да изпъквам тук. Така че няма версия, че съм се включила към това семейство и се пробвам да не направя всичко допустимо, с цел да се впиша. Не желая да резиля фамилията. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР