Меган Маркъл не може да се успокои и да спре

...
Меган Маркъл не може да се успокои и да спре
Коментари Харесай

Меган Маркъл стана за смях заради случайна снимка

Меган Маркъл не може да се успокои и да спре да припомня на всички, че е кралска персона.

Изминаха повече от 2 години, откогато Меган и Хари публично се отхвърлиха да извършват отговорностите си като членове на кралското семейство. Днес те и двете им деца се любуват на самостоятелния си живот в Съединени американски щати и работят по редица взаимни планове. Но очевидно, каквото и да вършат, каквото и да приказват, те ясно демонстрират, че на никого няма да разрешат да не помни за тяхното кралско минало. 
                             

Наскоро, с помощта на една фотография, която се появи в мрежата, върху Маркъл се изля дъжд от рецензии и насмешки, сврзанъи с желанието ѝ да даде да се разбере, че към момента се счита за монарх. Какво направи Меган? Нарисува корона над първата писмен знак от името си – М, в записка до авторката Алисън Яроу, в която ѝ благодари за приноса ѝ към епизода на своя нов подкаст „ Архетипи “.
                             

„ Тя не искаше да бъде част от кралското семейство, искаше да живее живота си и да прави това, което желае. И ето, че тя употребява короната, когато си потегли. Но животът ѝ се промени - тя към този момент не би трябвало да се счита за част от монархията. Въпреки това, към момента се популяризира за сметка на кралското семейство ", отбелязва кралският журналист и биограф Анджела Левин пред The Sun.

„ Ако беше признателна на членовете на кралското семейство, че са я създали една от най-известните дами в света, че са я създали необикновено богата, че са ѝ дали брачен партньор, който я обожава – това би било задоволително. Но тя не може да изрази ни най-малка признателност. Тя държи на купите си, тъй като това ѝ дава авторитет “, споделят други коментатори. 
                             

И въпреки всичко, макар че Меган и брачният партньор ѝ се реалокираха в Съединените щати, тя не пропуща миг, в който да припомня за компликациите на живота в двореца във всеки епизод на своя подкаст.

От последните изяви на Меган и Хари се основава мощно усещане, че те печелят извънредно от скандалното си минало, а не от нови планове и вложения в амбициозни планове. Те мечтаеха да получат независимост от кралското семейство, само че вследствие на това единствено с помощта на нея те са известни и обезпечени, означават критиците.

С всеки минал ден става все по-ясно за какво британците харесват толкоз царствената Кейт Мидълтън, която с огромно почитание към културата на Англия извършва всички отговорности на кралска персона, и се нервират на Меган, която няма да пропусне опцията да приказва за ужасите на дните си, прекарани в кралския замък.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР