Меган Маркъл най-накрая пусна първия дългоочакван продукт от American Riviera

...
Меган Маркъл най-накрая пусна първия дългоочакван продукт от American Riviera
Коментари Харесай

Меган Маркъл пусна първия дългоочакван продукт от American Riviera Orchard

Меган Маркъл най-сетне пусна първия дълго чакан артикул от American Riviera Orchard.

Херцогинята на Съсекс за първи път разгласи новата си начин на живот марка на 14 март и от този момент не е имало повече известия, като доста кралски почитатели се надяват да се доберат до някои от домашните артикули и подправки, дразнени от Меган.

Сега обаче тя разкри своя дебютен артикул за American Riviera Orchard, както се оказа, че е изпратила 50 буркана домашно сладко от ягоди на другари и авторитетни лица в обществените медии в понеделник.

Дизайнерката Трейси Робинс, която стана близка другарка с Меган, откакто участваха на кино премиера в Ямайка по-рано тази година, както и Делфина Балкиер - брачната половинка на най-хубавия другар на Хари и състезател на поло Начо Фигерас - разгласиха изображение на горещо упования артикул на техните истории в Instagram. Трейси, която е омъжена за шефа на Paramount Брайън Робинс, разгласява в обществените медии фотография на конфитюра, която включваше етикет с логото на American Riviera Orchard и „ Montecito “ изпод и думите „ 17 от 50 “, показващи партидата сладко беше единствено дребна дегустация на това, което следва.



„ @AmericanRivieraOrchard Закуската, обядът и вечерята преди малко станаха малко по-сладки. Благодаря за вкусната кошница! Наистина обичам това сладко, тъй че не съм сигурен дали го споделям с някого. @American RivieraOrchard Благодаря ти, М! #MontecitoGoodness #AmericanRivieraOrchard “, написа тя фотографията. Аржентинският модел Делфина показа сходна фотография в своите истории в Instagram, като разкри, че е получила буркан 10 от 50. „ Сладкото от ягоди ме прави щастлива. И аз обичам твоето сладко, @AmericanRivieraOrchard “, написа тя, дружно със фотография на сладко върху парче изгорял самун.



Феновете на Меган бяха извънредно щастливи от най-новото развиване и отидоха в Twitter/X, с цел да споделят своето неспокойствие. „ Не хапвам доста сладко, само че за теб, Мег, ще купя малко. Всъщност брачният партньор и децата ще ги изядат от мое име “, написа един, а различен прибавя: „ Спомням си, че се научих да върша сладко в час по готварство, толкоз занимателно и толкоз вкусно! Просто знам, че Меган доста харесва тази нова епоха с ARO, с поддръжката на нейните невероятни другари като Делфина. “ Докато трети се включи: „ Всичко е в детайлите, бродерията на логото на ARO върху покритието на конфитюра е изящна. “

Някои бързо означиха, че сладкото на Меган ще се изправи против мощна конкуренция от нейното отчуждено разширено семейство. Конфитюрът от ягоди, продаван в супермаркета Waitrose от имението на принц Уилям в херцогството на Корнуол, сега се предлага за £2,80 за буркан и към момента не е известно за какъв брой Меган ще бие консервите си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР