Меган Маркъл използва наследството на принцеса Даяна, за да популяризира

...
Меган Маркъл използва наследството на принцеса Даяна, за да популяризира
Коментари Харесай

Меган Маркъл „използва наследството на принцеса Даяна“, за да популяризира новия си бизнес, твърди експерт

Меган Маркъл употребява наследството на принцеса Даяна, с цел да разпространява новия си бизнес, твърди кралски специалист.

Херцогинята на Съсекс показа новата си начин на живот марка American Riviera Orchard в четвъртък, откакто беше разкрито, че новото бизнес начинание ще се концентрира върху артикули за дома, както и готварски книги и храна. Феновете на някогашната звезда от „ Костюми “ бяха шокирани да открият, че Меган възнамерява да пусне своя лична линия от желета, конфитюри и ядкови масла, както и шикозна сбирка от покривки, принадлежности за сервиране и салфетки.

Тя разгласи новата си марка, която към този момент се съпоставя с Goop на Gwnyeth Paltrow, в четвъртък, в същия ден, когато принц Уилям и принц Хари изнасяха речи на премиите Diana Legacy Awards в Лондон. Часове преди нейният отчужден шурей да се качи на сцената, с цел да отдаде прочувствена респект на починалата си майка, която умря през 1997 година, Меган пусна онлайн с американската марка Riviera Orchard в Instagram, зашеметявайки своите почитатели и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР