Меган Маркъл и принц Хари се връщат в Лондон, за

...
Меган Маркъл и принц Хари се връщат в Лондон, за
Коментари Харесай

Неочакван обрат! Меган и Хари се връщат в Англия

Меган Маркъл и принц Хари се връщат в Лондон, за откриването на новата скулптура на принцеса Даяна в двореца „ Кенсингтън”, оповестява „ Дейли мейл”.

Решението на Меган да придружи брачна половинка си в родината му е подбудено от желанието да го поддържа при срещата със фамилията му. Хари ги видя за финален път на погребението на принц Филип през април, само че от този момент се случиха много неща.

През миналите седмици Хари даде взривоопасна поредност от изявленията, в които упрекна кралицата, че го е довела до „ генетична болежка и страдание” и упрекна фамилията си за душевните си терзания. Това евентуално е довело до утежняване на връзките посред им.

Меган е схванала какъв брой мъчно е било за Хари да участва на погребението на дядо си самичък и не желае това да се повтори. По време на церемонията отношението на множеството му родственици беше очевидно хладно, като някои даже не отвръщаха на погледа на принца.

Хари и Меган могат да доведат двегодишния наследник Арчи във Англия, само че възнамеряват да оставят новородената си щерка Лилибет Даяна - кръстена на прабаба си кралицата и баба ѝ принцеса Даяна, в Съединени американски щати.

Принц Хари и принц Уилям ще открият статуята в чест на майка си на 1 юли, когато би бил нейният 60-и рожден ден.

Статуята ще бъде сложена на обичаното място на принцеса Даяна край двореца „ Кенсингтън”, в Потъналите градини.

Според източника на „ Дейли мейл”, кралицата ще се радва да види внуците си да стоят дружно със съпругите им. Тя даже е поканила принц Хари на обяд в замъка „ Уиндзор”.

Това ще бъде първият път, когато Хари се среща уединено с баба си, откогато той и Меган оповестиха, че напущат Англия преди повече от година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР