Меган Маркъл и принц Хари може да се затруднят да

...
Меган Маркъл и принц Хари може да се затруднят да
Коментари Харесай

Хари и Меган „пренебрегнати“ от PR-и, които „не желаят“ да работят със Съсекс за ребрандиране на Обединеното кралство

Меган Маркъл и принц Хари може да се затруднят да пуснат още веднъж своята марка Sussex в Обединеното кралство, защото PR-ите „ не желаят “ да работят с тях, съгласно специалист от промишлеността.

Смята се, че двойката, която се отдръпна от кралските си отговорности през 2020 година, възнамерява наново пускане в Обединеното кралство, до момента в който се пробват да поправят разрива си с кралското семейство. Въпреки това завръщането в Обединеното кралство четири години след напускането им не идва без проблеми, в това число спечелването на благоволението на публиката, защото известността на двойката също неотдавна спадна съгласно ново изследване, което демонстрира, че единствено 11% от запитаните посочват принц Хари като кралски те харесаха най-вече, като херцогинята на Съсекс събра единствено 7% от гласовете.

Говорейки извънредно за The Mirror, експертът по връзки с обществеността и рецесия Карла Спейт разкри: „ Има доста специалисти по връзки с обществеността, които настояват, че никой не би поел непринудено тяхната м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР