Меган Маркъл била насочила интереса си към пищния замък Уиндзор,

...
Меган Маркъл била насочила интереса си към пищния замък Уиндзор,
Коментари Харесай

Ново 20: Меган искала дворец, но кралицата я отрязала

Меган Маркъл била насочила интереса си към обилния палат Уиндзор, откакто се омъжила за принц Хари, само че вместо това двойката получи от Елизабет II Frogmore Cottage.

Това изказване се появи в следващата книга, отдадена на скандалната двойка.

„ Когато Хари и Меган оповестиха желанието си да се изнесат от двореца Кенсингтън, кралицата им предложи Frogmore Cottage като техен нов дом “, написа Кейти Никол в идната си бомбастична книга The New Royals.



„ Това не бяха жилищата в замъка Уиндзор, на които те се надяваха. Все отново това беше великодушен жест “, се споделя в книгата.

„ Вилата беше много значима. Входът на кралицата към градините беше тъкмо до тяхната вила. Тя се отхвърляше [от персоналния си живот], като подари вилата на Хари и Меган. Тя сподели „ Надявам се, че ще уважат това “, твърди още авторката.



The New Royals акцентира още обстоятелството, че Меган Маркъл е била чута от " няколко членове " на нейния личен състав да се оплаква, че не ѝ се заплаща, с цел да участва на кралски задължения дружно с принц Хари.

„ Според няколко членове на личния състав, тя е била чута да споделя най-малко един път: „ Не мога да допускам, че не ми заплащат за това “, се споделя в книгата.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР