Меган Маркъл беше обявена за нарцисист“, подобно на Доналд Тръмп,

...
Меган Маркъл беше обявена за нарцисист“, подобно на Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Обявиха Меган Маркъл, Доналд Тръмп и Илън Мъск за нарцисистите на годината

Меган Маркъл беше оповестена за „ нарцисист “, сходно на Доналд Тръмп, Кание Уест, Елизабет Холмс и Сам Банкман-Фрийд в неотдавна оповестен материал на Politico.

В публикацията, озаглавена „ 2022 година е годината, в която всички най-сетне се уморихме от нарцисистите “, се показва, че множеството от тях към този момент са се сблъскали с индиферентност от хората.

Сценаристката Джоана Вайс означи, че е била привлечена от хора като Маркъл и принц Хари, само че документалният филм на Netflix „ Хари и Меган “ я е настроил против тях.

Тя написа: „ Моята естествена благосклонност към двойката стартира да се трансформира в неспокойствие и ми хрумна, че егото би трябвало да има своите граници.

И ми направи усещане, че прекаляването, довело до подложените на критика серии на Съсекс, е същият подтик, който трансформира Илън Мъск в смут за Twitter, и е това, което подтикна Йе (рапърът Кание Уест) да вдигне ставките на възмутителното си държание, до момента в който не прекрачи границата на очевиден антисемитизъм, и това, което изпрати Банкман-Фрийд от върха на света в бахамски затвор. ”

Вайс позволява, че недоволствата на кралската двойка са основателно, само че „ Дори критиците, които им симпатизираха се възмутиха, че суетата е допълнително “.

Сценаристката признава, че нарцисизмът на семейство Съсекс въпреки всичко е “по-доброкачествен ” от този на Кание Уест, Илън Мъск, Доналд Тръмп и Сам Банкман-Фрайд, съобщи bg-voice.

“Меган и Хари ”, режисиран от Лиз Гарбъс, е първият план, произтекъл от многогодишния контракт, който двойката подписа с стрийминг колоса през 2020 година, малко откакто оповестиха, че се отдръпват като работещи членове на кралското семейство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР