Меган Фокс изненада феновете, като сподели рядко селфи без грим,

...
Меган Фокс изненада феновете, като сподели рядко селфи без грим,
Коментари Харесай

Меган Фокс изненада всички фенове с това селфи без грим

Меган Фокс изненада почитателите, като показа рядко селфи без грим, с цел да покаже по какъв начин се възвръща след уикенда на Coachella 2024. Вижте естествения й тип.
                             

Звездата даде на почитателите необичаен взор върху лицето ѝ без грим, като показа зашеметяващо селфи, с цел да покаже по какъв начин се възвръща от уикенда.

На снимката от 17 април Меган е облечена в черен сутиен и алена карирана пижама, до момента в който театралничи в огледалото, а сините й коси се спускат до кръста й. За да подчертае сдържания тип, нейната блестяща кожа сияе на естествената светлина.

Заедно със фотографията Меган добави надпис: „ Възстановявам косата си (и 26 инча екстеншъни) след Coachella. “
 Ето по какъв начин се промени Меган Фокс през последните 20 години  Ето по какъв начин се промени Меган Фокс през последните 20 години  Ето по какъв начин се промени Меган Фокс през последните 20 години  Ето по какъв начин се промени Меган Фокс през последните 20 години
Някои почитатели бързо видяха свежия тип на 37-годишната звезда, като един консуматор на Instagram разяснява: „ Тя е хубава даже без грим. “ Друг написа: " Челюстта ми? На пода е. "

Други пък концентрираха вниманието си върху смелостта ѝ да се покаже без грим, като един почитател написа: „ Не мисля, че в миналото съм виждал Меган без грим в живота си, даже не осъзнах, че това е тя. Все отново наподобява прелестно както постоянно. "
                             

Но това надалеч не е първият път, когато Меган притегля вниманието с нов външен тип. По-рано този месец  актрисата показа зашеметяващата промяна с косата ѝ, като се отхвърли от розовия си жанр.

Заедно със серия от фотоси, показващи новия ѝ цвят, Меган озаглави публикацията си в Instagram от 2 април: „ Навлизайки в моята джедайска епоха “.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР