Мега акция проведоха вчера гранични полицаи в добилото скандална известност

...
Мега акция проведоха вчера гранични полицаи в добилото скандална известност
Коментари Харесай

Нова акция в меката на дрогата в Петричко! Този път с белезници се озова кандидат-кмет

Мега акция организираха през вчерашния ден гранични служители на реда в добилото скандална популярност петричко село Тополница, оповестява Struma.com. След акцията в ареста е претендентът за кмет от коалиция " Заедно за смяната " в Петрич Тома Джуров. Той е махленски в трафик на хора и оставен зад решетките. Снощи екипи на Гранична полиция обсадили къщата на Джуров в селото, откакто при опит за бъдат изведени зад граница, натъпкани в багажник на автомобил, бяха арестувани трима сирийски бежанци на път за Гърция. Бежанците показали и къщата, от която тръгнали, по този начин граничните се озовали в дома на Джуров изненадващо.

С часове правили обиски в дома му, след което го арестували. Това е следващият арест за последния месец в крайграничното петричко село, известно като меката на дрогата.

За дни полицията в Петрич и криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи осъществиха супер сполучливи интервенции " Антидрога ". Задържан бе някогашен митничар и 2-ма известни дилъри. Пръв зад решетките попадна Ст. Коларов - с прякор Орански, в чийто дом служителите на реда откриха огромно количество канабис, последва гръмък арест на някогашния митничар, Хр. Танчев - Факети, у който бяха открити към 800 кг. канабис, подготвен за продажба. Серията арести продължи с мега интервенцията, при която с над 2 кг хероин, огромна сума пари и, дрога в дома му, бе задържан Ст. Каракостов-Тефото. Той падна в клопката след оперативна работа траяла с месеци. При опит хероинът да бъде изнесен зад граница, прикрит в акумулатора на кола, пратката бе арестувана.

Схемата се разплете и криминалистите арестуваха Тефото, като снабдител на огромното количество хероин. Заедно с него в ареста попаднаха двама от дилърите и сътрудникът му от Казанлък. Заради неприятно здравословно положение, Каракостов бе освободен от ареста.

Оказа се, че село Тополница крие неподозирани секрети. Смяташе се, че откакто главният наркоиграч там Огнян Атанасов се поболя и влезе в профилирана клиника, наркотрафикът ще спре, само че както е видно Атанасов има " почтени " наследници.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР