Медийното внимание изглежда е дошло в повече на Сашо Кадиев,

...
Медийното внимание изглежда е дошло в повече на Сашо Кадиев,
Коментари Харесай

Удариха Сашо Кадиев по болното място! Деси му скочи в ефир

Медийното внимание наподобява е пристигнало допълнително на Сашо Кадиев, който напоследък е обект на интерес поради новата си връзка. Той се изпокара с колежката си Деси Стоянова непосредствено в ефира на предаването „ Преди обед”, което двамата водят. Формалната причина за кавгата нямаше нищо общо с предаването, нито с общата работа на водещите. Стана ясно, че главната причина за експлоадирането на артиста е откровената му нетърпимост към публицистите, задаващи неуместни въпрос на известни персони, какъвто е самият той. Това пък засегна неговата екранна партньорка.

Повод за кавгата на Сашо и Деси стана абсурдът с спечелилите на „ Евровизия” тази година – италианската група „ Монескин”, чийто фронтмен бе упрекнат, че се е дрогирал пред камерите на състезанието. Кадиев се ядоса, че шведски публицист е попитал музикантите дали това е правилно. Колежката му незабавно скочи: „ Стигнахме до една тематика, по която съгласно мен може да се приказва доста дълго – редно ли е да се задава въпрос? Защо казусът да е в журналиста, който е задал въпрос?”, попита тя, очевидно раздразнена от коментара на своя сътрудник в ефира на Би Ти Ви.

Той обаче не се съобщи: „ Естествено, че казусът е в журналиста, тъй като не си е ревизирал информацията!”. Деси отговори, че това са въпросите, които хората си задават. „ Да си ги задават в тях! Защо всичко би трябвало да е обществено? Задал въпрос, тъй като стотици хора се интересували! Да се интересуват у дома!”, увеличи звук Александър.

След тези думи водещият сякаш не помни съответния случай, предизвикал раздразнението му, и стартира да приказва за публицистите като цяло, нападайки с обвинявания даже своята колежка. Синът на Катето Евро сякаш се усещаше персонално обиден от вниманието на медиите към известните хора. Напоследък той е обект на засилен публичен интерес поради раздялата с майката на щерка си – Таня. 37-годишният артист я размени с 24-годишната манекенка Ивелина Чоева, с която през 2019-а се срещна в студиото на „ Преди обед”. „ Много постоянно вашата работа – на публицистите, е да разваляте настроението на хората! Това е цялата работа! Разбирам, че желаете да си работите, но не разваляйте празника на хората! Стойте си у дома и си напишете въпросите, и си ги пускайте след това по имейла! Какво е това – да се злепоставят хората?”, ядоса се водещият на „ Преди обед”.

Колежката му обаче не му остана длъжна. „ По тази логичност и политиците не би трябвало да бъдат питани за неща, които ги злепоставят”, отговори тя. Според Кадиев обаче казусът с политиците е различен. „ Не разбираш ли, че всичко в последна сметка е едно и също, просто е на разнообразни полета?”, продължи да го убеждава Стоянова. Седмичният коментатор Емил Спахийски, който е публицист по специалност, се опита да смени тематиката, намеквайки, че двамата водещи се излагат в ефир, само че опитът му беше несполучлив. Накрая екипът прекъсна кавгата с реклами, с цел да постави завършек на конфузната обстановка, написа HotArena.net.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР