Медийният магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски отново се

...
Медийният магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски отново се
Коментари Харесай

Пеевски пак в парламента, заговори за безплатни детски градини и сваляне на ДДС

Медийният магнат и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски още веднъж се появи в Народното събрание. Това е вторият му следващ работен ден и общо трети за последните над 2 години.

Във вторник Пеевски изненадващо се появи в Народното събрание, с цел да разгласи, че няма да става евродепутат, тъй като е „ необходим в България “. Ден по-късно реши да отговори със забавяне и дали откакто остава народен представител ще внася законодателни промени.

" Вчера ме питахте какви законопроекти. Мислиме да внесеме план за свалянето на ДДС-то на хляба, тъй като това е огромен проблем, на 5%, за медикаментите да помислиме и безвъзмездни детски градини... и за книгите”, сподели той пред публицисти в Народното събрание, като по този начин отговори на въпрос от сряда какви счита ли да внася нови законопроекти.
За концепциите си щял да търси поддръжка от „ всички “ в Народното събрание. Не сподели обаче дали счита да продължи да върви на работа в Народното събрание.

След това сподели, че сътрудниците му – Йордан Цонев и Хамид Хамид, ще дадат детайлности по концепциите и потегли към стаята на Движение за права и свободи в Народното събрание. Журналистите потеглиха след Пеевски, задавайки още въпроси, а той сподели: " Не е почтено по този начин. Малко ли е за днеска? ".

“Мадона да беше пристигнала, нямаше да тичате по този начин “
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР