Медийната династична драма на HBO Наследници е безспорният фаворит на

...
Медийната династична драма на HBO Наследници е безспорният фаворит на
Коментари Харесай

„Наследници“ е големият фаворит за наградите „Еми“

Медийната династична драма на HBO " Наследници " е безспорният любимец на тазгодишните награди " Еми ".

Поредицата за фамилията на медийния магнат Рой е отпред на всички кандидати с 27 номинации за четвъртия си и финален сезон - този, който позволи дългогодишния въпрос кой ще завоюва борбата за надзор над световната бизнес империя.

Гала вечерта на аления килим ще бъде излъчена онлайн от центъра на Лос Анджелис по телевизионната мрежа Fox, добавя Reuters.

" Мисля, че това ще бъде огромна вечер за " Наследници ", счита Джойс Енг, старши анализатор на премиите за уеб страницата Gold Derby, като мнението му съответствува с прогнозите на доста други специалисти в Холивуд.

" Наследници " е считан за любимец за най-хубав трагичен сериал - премия, която към този момент е печелил два пъти.



По-различна е обстановката при комедийните сериали, разясняват експертите, които са разграничени сред " Ted Lasso ", шоуто на Apple TV+ за английски футболен клуб и ресторантската драма " The Bear " от FX на Walt Disney.

Почти две трети от номинираните продукции са от стрийминг платформи, което е най-високият им дял до момента, съгласно данни на Gracenote на Nielsen.

Звездите на " Succession " Кийрън Кълкин и Сара Снук са измежду актьорите, които се борят за титли, както и дуетът на " The Bear " Джеръми Алън Уайт и Айо Едебири, и Педро Паскал и Бела Рамзи от " The Last of Us ".

Организаторите ще употребяват тазгодишното знаменателно събитие - 75-ите награди " Еми ", с цел да почетат типичен телевизионни излъчвания със срещи на актьорския състав и други знакови моменти, добавя Reuters.

Наградите " Еми ", най-високите оценки в региона на малкия екран, нормално се организират през септември, само че бяха отсрочени, защото по това време сценаристите и актьорите в Холивуд стачкуваха.

Победителите бяха определени сред 20 000 реализатори, режисьори, продуценти и други членове на Телевизионната академия при гласоподаване, което се организира през август предходната година.

Комикът и водещ Антъни Андерсън, който преди този момент участваше в сериала " Black-ish ", съобщи, че церемонията тази година се управлява от напълно афроамерикански продуцентски екип.

" Развълнуван съм да бъда част от това, да основа история пред и зад камерата в подобен специфичен ден ", разяснява Андерсън преди събитието.

Междувременно, часове преди церемонията за " Еми ", част от реквизита на " Наследници " беше пуснат на търг.
Обемната чанта на Burberry, благосъстоятелност на приятелката на най-големия от синовете Рой, беше продадена през уикенда за 18 750 $ (17 124 евро).

Това обаче не беше най-скъпият предмет от снимачната площадка на драмата.

Първото място завоюва комплект розови картончета с бележки на Роман Рой за погребението на татко му - тирада, която той по този начин и не произнася. Започвайки с думите: " Баща ми Логан Рой беше популярен човек ", четирите картички съставляват трагичния неуспех на Роман (Кийрън Кълкин) да посрещне нещастието. Листчетата бяха продадени за 25 000 $ (22 833 евро), прецизира Euronews.

Онлайн търгът на HBO в Heritage Auctions в Далас, Съединени американски щати, донесе общо 627 825 $ (573 000 евро) за сериала.

" Реквизитите постоянно остават на назад във времето пред костюмите. В края на краищата, на премиите няма такава за " най-хубав атрибут ", както е при костюмите ", отбелязва майсторката на реквизита на " Наследници " Моника Джейкъбс, която се причислява към продукцията след пилотния епизод.

" Но реквизитните отдели поставят изключителни старания, с цел да обезпечат точния детайл - даже в случай че той се появява единствено за няколко секунди ", добавя тя.  
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР