Медицинският университет в София удостои с почетното звание "Доктор хонорис

...
Медицинският университет в София удостои с почетното звание "Доктор хонорис
Коментари Харесай

Медицинският университет в София удостои с Доктор хонорис кауза Йорданка Фандъкова

Медицинският университет в София удостои с почетното звание "Доктор хонорис идея " кмета на столицата Йорданка Фандъкова.

21 милиона лв. са планувани в бюджета на София за тази година за дофинансиране на общинските лечебни заведения и здравни заведения за действия, които не се поемат от Здравната каса.

Като оценка за работата на екипа ѝ в региона на опазването на здравето дефинира присъждането на почетното звание столичният кмет.

Голяма чест е за мен приемането на премията "Доктор Хонорис идея " и това звание на най-стария университет по медицина и към момента най-хубавия в страната. Приемам тази премия като оценка за работата на мен и на моя екип във връзка с укрепването и поддръжката за развиването на общинското опазване на здравето, само че най-много за основаването на стратегиите за предварителна защита и профилактика, тъй като за мен това е идея хората да са осведомени, да имат опция да се преглеждат в точния момент, тъй като тогава доста по-малко работа ще има за лекуване лекарите, съобщи Фандъкова, представена от БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР