Медицинският персонал на МБАЛ Югозападна болница ООД в Сандански започва

...
Медицинският персонал на МБАЛ Югозападна болница ООД в Сандански започва
Коментари Харесай

Болницата в Сандански брани с подписка управителя си

Медицинският личен състав на МБАЛ " Югозападна болница " ООД в Сандански стартира подписка в отбрана на шефа ѝ д-р Илия Тонев, заяви Българска национална телевизия.

Тонев засега няма желание да подава оставка, въпреки през вчерашния ден здравният министър Костадин Ангелов да заяви, че има нарушаване и, че " в случай че това лечебно заведение не бе общинско, а бе с принципал Министерство на здравеопазването, още през днешния ден щях да освободя изпълнителния шеф ".

Д-р Тонев съобщи, че чака да получи от здравното министерство мнението за нарушаванията, които е направил. Тогава ще реши дали да си подаде оставката. 

А нарушаването на болничното заведение в Сандански е, че на 8 януари са осъществени имунизации на 24 индивида - някои от които общински съветници, които не са включени във фаза 1 на Националния проект за имунизация против ковид, тъй като не работят на т.нар първа линия. Според обясненията на лечебното заведение, това е направено, тъй като можело да изтече срокът на валидност на имунизациите, откакто са останали от имунизирането на лицата от първа линия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР