Медицинските маски и антибактериалните гелове са само една малка част

...
Медицинските маски и антибактериалните гелове са само една малка част
Коментари Харесай

Фармацевт от Бургас с притеснение кои медикаменти са важни в ситуация с коронавирус

Медицинските маски и антибактериалните гелове са единствено една дребна част от медикаментите, които към този момент мъчно се намират в аптечната мрежа на Бургас.
Според наблюдения на фармацевти хората купуват лекарства с които не биха се снабдили, в случай че не беше изключителната обстановка.
беседва Георги Караилиев който е фармацевт с дълготраен стаж: “Трябва да оставим всичко това което се случва в ръцете на специалистите. Първо, беше подадена неверна информация от доста високо равнище в страната, преекспонира се от някои медии, които търсят сензация, само че ситуацията е съществено по мое персонално мнение. Хората към този момент се презапасяват, идват в аптеката и вземат лекарства за които преди една седмица нямаше да се сетят да купят. Но нямам наблюдаване за изкупуване в огромни количества. Притеснени са хората, само че не в степента нервност, която сме виждали в някои страни. Според мен всичко, което е имуностимулиращо, може да помогне, само че в профилактични дози и единствено след консултация с доктор. В момента ще стартират едни спекули както започнаха сред лекари, сред фармацевти, да се ядем един различен, което е обикновено за нашите географски ширини. Но нервността към този момент си я има. Презапасяването към момента е следено “.
Георги Караилиев показва своето мнение като жител, че децата не би трябвало да вървят на учебно заведение, тъй като се следи скупчване, а е добре да се употребява опитът на другите страни в тази тенденция. “Истерията е цялостна. Хората не знаят какво, по какъв начин и всеки се избавя по единично. Коронавирус има от дълго време, само че очевидно по политически аргументи не желаеха да го кажат “, прибавя фармацевтът.
Всичко по тематиката четете в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР