Медицинската сестра Луси Летби, най-страшният сериен убиец на деца в

...
Медицинската сестра Луси Летби, най-страшният сериен убиец на деца в
Коментари Харесай

Ясна е присъдата на медицинската сестра, погубила 7 бебета

Медицинската сестра Луси Летби, най-страшният сериен палач на деца в актуалната английска история, ще почине в пандиза, защото беше наказана на доживотна присъда на чуване, на което отхвърли да участва, оповестява BBC.

Съдия Гос наложи на Летби наказване, което се постанова извънредно рядко -  пожизнен затвор без опция за освобождение.  „ Ще прекарате остатъка от живота си в пандиза “, съобщи съдията по време на процеса, който се организира в Манчестърския кралски съд.

Британска здравна сестра беше приета преди ден за отговорна за убийството на седем бебета и опит за ликвидиране на други шест в болничното заведение, в която е работила. Това я трансформира в най-големия сериен палач на бебета в страната напоследък.

33-годишната Луси Летби е нанасяла щета на бебетата, за които се е грижила, като е вкарвала въздух в кръвта и стомаха им, прехранвала ги е с мляко, упражнявала е физическо принуждение над тях и ги е тровила с инсулин, се споделя в решението на Манчестърския кралски съд в Северна Англия.

В един от случаите Летби е умъртвила момченце, разпознато като дете Е, като е вкарала въздух в кръвта му, оповестява английската осведомителна организация PA Media. На идващия ден тя се пробвала да убие неговия брат близнак, детето Е1, като го отровила с инсулин.

Съдебна заповед пази самоличността на децата, включени в обвиняванията против Летби, в това число на тези, които са умряли и оживели под нейните грижи.

При претърсването на дома на Летби по време на следствието полицията открива голям брой ръкописни бележки, измежду които и една, която гласи: " Аз съм зло, тъй като направих това. "

В интервала 2015-2016 година тя скрито е нападнала 13 бебета в неонатологичното поделение на болничното заведение " Графинята на Честър ", се споделя в изказване на английската Кралска прокуратура (КПС).

Нейното желание е било да убие бебетата, като в същото време заблуди сътрудниците си, че има естествена причина за гибелта, настояват прокурорите.

" В нейните ръце безобидни субстанции като въздух, мляко, течности - или медикаменти като инсулин - се превръщаха в смъртоносни. Тя изопачаваше образованието си и използваше оръжието на занаята си, с цел да предизвиква щета, тъга и гибел. "

Семействата на жертвите обявиха, че " може би в никакъв случай няма да схванат за какво се е случило това ".

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР